Wat biedt Margaux?

Margaux beschikt over een ruime keuze aan cateringconcepten.
Klik op de onderstaande opties om een idee te krijgen wat Margaux u te bieden heeft.

Live-Cooking

Live-Cooking
Verser kan haast niet! In het zicht van de gasten worden de hapjes bereid: van à la minute gerookte zalm tot paella in onze opvallend grote pannen. 

Heeft één van uw gasten speciale dieetwensen? Geen probleem: u vraagt wij draaien. Alles kan naar de wensen van uw gasten worden aangepast.

De interactie tussen uw gasten en ons personeel zorgt voor een geheel eigen dynamiek. Onze kok vertelt graag hoe zijn gerechten bereid worden. Hij heeft geen geheimen, op verzoek geeft hij gewoon zijn recepten prijs!

Terug

Wereldreis

Wereldreis Om uw ontvangst een speciaal tintje te geven presenteren wij bijzondere hapjes van over de gehele wereld. Zo serveren wij op uw receptie bijvoorbeeld naast de Egyptische falafel en de Ghanese akara, mini-loempia’s uit Vietnam en siu-mai uit China.

Voor uw lopend buffet grillen wij graag een Australische kangoeroebiefstuk, roken wij een Schotse zalm, frituren wij maïskoekjes uit Indonesië of bakken wij Indiaas naan-brood geserveerd met diverse dips zoals tandoori, munt en korma.

Natuurlijk kan alles aan uw persoonlijke wensen worden aangepast.

En… alles wordt à la minute bereid!

Terug

Receptie


Receptie
U krijgt maar één keer de kans om de opening van uw nieuwe bedrijfspand goed te vieren. Daarom is het belangrijk dat de catering in vertrouwde handen is. Wij zijn graag die handen.
Graag geven wij uw ontvangst een persoonlijk tintje. Te denken valt bijvoorbeeld aan bedienend personeel gekleed in uw huiskleuren of hapjes voorzien van uw logo.
Van een eenvoudig gevuld eitje tot een exquise zalmbonbon, wij zijn u graag van dienst.

Terug

Walking-Dinner


Walking-Dinner
Informeel smullen op hoog culinair niveau. Gezelligheid en flexibiliteit zijn hier de sleutelbegrippen. U heeft de gelegenheid om met alle aanwezigen te praten, want gerechtjes kunnen staand gegeten worden.

De keuze in gerechtjes is eigenlijk te veel om op te noemen. Toch ondernemen wij hieronder een poging (omdat we er stiekem een beetje trots op zijn).

Voorbeeldgerechtjes Walking-Dinner:

Standaard Walking-Dinner

Koude visgerechtjes:
side-plate met gerookte zalm met mierikswortelcrème
side-plate met gravad-lax met dillesaus
side-plate met tonijn sashimi met wasabimayonaise
glas met hollandse garnalencocktail

Koude vleesgerechtjes:
side-plate met twee carpacciorolletjes
side-plate met vitello tonnato op toast
side-plate met wildpaté met cranberrysaus en toast
side-plate met eendelever, gebruleerd met rietsuiker, op toast
glas met kip-kerriecocktail

Warme visgerechtjes:
side-plate met op de huid gebakken zeebaars met wittewijnsaus, zeekraal en aardappelsalade
side-plate met twee krabcroquetten met tomatensalade en risotto
side-plate met in spek gewikkelde coquilles, geserveerd met risotto
klein pannetje met visstoofpotje met aardappelpuree
side-plate met garnalenspiesje met kreeftensaus

Warme vleesgerechtjes:
side-plate met in spek ingepakte geitenkaas met honig-walnootdressing op een saladebedje
side-plate met kip-kerriecroquetten, komkommersalade en risotto
klein pannetje met boeuf stroganoff met aardappelpuree
side-plate met twee stukjes lamskroon met mintsaus en rősti
side/plate met langzaam gegaarde procureur, een crème van rode uien en gebakken pommes parisiennes

Warme groentengerechtjes:
side-plate met twee groentencroquetten met komkommer- en tomatensalade en risotto
schaaltje knoflookroom-paddestoelen met toast
side-plate met paddestoelenravioli

Dessertbuffet:
tira mi su
verse fruitsalade
chocoladebavaroise
bosvruchtenbavaroise
slagroomsoesjes

Luxe Walking-Dinner

Vleesgerechtjes:
beef tataki met furikake en knoflookchips
2 gestoomde monofuku broodjes met krokant buikspek, hoisinsaus, zure komkommer en sriracha
flensje met geroosterde eend, charsuisaus en lente ui
vitello tonnato van kalfsentrecote met tonijnmayonaise, rucola en kappertjes
2 bonbons van carpaccio met rucola, parmezaanse kaas en truffeldressing
3 risotto bitterballen met pestomayonaise en gefrituurde rucola
2 bonbons van eendenleverpaté gehuld in witte chocolade en pijnboompitcrumble
yakitori spiesjes van kippendij

Vegetarische gerechtjes:
carpaccio van watermeloen met  feta, balsamico en furikake
puntzak zoete aardappelfriet met truffelmayonaise
gegrilde haloumi met mango chutney
portobello met geitenkaas, honing en walnoot

Visgerechtjes:
tartaar van tonijn in kaviaar blikje met tobiko en crème fraiche
garnalencocktail in een ijsbergblad
cappuccino van kreeft
2 coquilles met chorizokrokantjes en mesclun op blini
sushi taco van nori rijst, gegrilde avocado, tonijn, togarashi mayo en wakame
sashimi van sockeye zalm met lichte miso mayo
gamba’s agillio met brioche toast
petit four van polenta met frisse sneeuwkrab salade

Nagerechten:
zwart sesamijs coupe met stervrucht
zomerkoninkjes met sabayonne en versgemalen zwarte peper
pavlova met amarettoroom, mascarpone en vers rood fruit
gin-tonic sponscake met crème van witte chocolade

Terug